Všechny platby u nás jsou zdarma. Doprava zdarma při nákupu nad 4 600,- Kč Doručení do 48 hodin (v pracovní dny) v celé ČR.

🐾 Elektronický výcvikový obojek CHAMELEON® III B & PT3000 & FINGER KICK: Inovace a Efektivita 🐾

🐾 Elektronický výcvikový obojek CHAMELEON® III B & PT3000 & FINGER KICK: Inovace a Efektivita 🐾

Vítejte u našeho výjimečného produktu - elektronického výcvikového obojku CHAMELEON® III B společně s diaľkovým ovládáním PT3000 a revolučním doplňkem FINGER KICK! Jeho pověstné místo mezi nejlepšími výcvikovými obojky po celém světě není náhoda. Nabízíme vám nejenom špičkovou technologii, ale také kynologické umění prostřednictvím renomovaného kynologa Barta Bellona.

🔝 Obojek, který posouvá výcvik na novou úroveň:

Výcvikový obojek CHAMELEON® III B je nástrojem, který respektuje vaše potřeby ve výcviku. Kombinuje inovace, efektivitu a pohodlí. Je odolný vůči jakémukoliv počasí a nabízí plnou škálu funkcí, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů v kynologii - od sportovního tréninku až po každodenní výzvy.

🐶 Komunikace, ne trest:

Naše výcvikové obojky jsou o komunikaci, nikoli o trestu. Obojek CHAMELEON® III B je navržen tak, aby nabídl širokou škálu možností - od vibrace po tón a stimulaci, v různých kombinacích. Je to nástroj, který odemyká neuvěřitelný potenciál ve výcviku.

🌟 Unikátní vlastnosti pro moderní výcvik:

S Chameleónem® III B získáte obojek, který se přizpůsobí vašim potřebám. Od diaľkového ovládání PT3000 až po doplněk FINGER KICK. PT3000 umožňuje trénink dvou psů najednou a díky technologii bluetooth získáte přístup k bezplatné aplikaci Doggify. To je praktický způsob, jak získat klíčové informace o svém obojku a komunikovat se svým psem na nové úrovni - i pomocí svého mobilu.

💧 Vodotěsnost a design pro 21. století:

Chameleon® III B přináší unikátní patenty společnosti Martin System®, včetně měření kontaktů (CMS), konzistentní spolehlivé stimulace (SSC) a malého, ale výkonného nového vysokonapěťového transformátoru (NHT). Tento obojek zaručuje mimořádně kompaktní design, extrémně dlouhou výdrž baterie a spolehlivou stimulaci na všech úrovních. Jeho design je diskrétní, takže váš pes nebude vypadat, jako by nosil elektronický obojek.

👆 FINGER KICK: Komfort a efektivita na vaší ruce:

S novým doplňkem FINGER KICK získáte dokonalou svobodu během výcviku. Bezdrátové spouštění stimulace na diaľkovém ovládání je skvělým doplňkem pro profesionály i amatéry. Díky patentovanému designu nemusíte mít psa na vodítku a přesto s ním můžete účinně komunikovat.

🐕 Nejlepší výcvik pro vášho psa:

U obojku Chameleon® III B a dalších produktů MARTIN SYSTEM® nejde jen o výcvik, ale o skutečný vztah mezi vámi a vaším psem. Zvyšuje se úroveň komunikace, spolupráce a důvěry. S naší širokou škálou obojků máte možnost vybrat si ten nejvhodnější pro vaše potřeby.

🌐 Důvěřujte těm nejlepším:

Profesionální kynologové, ale i amatéři vědí, že MARTIN SYSTEM® zaručuje nejvyšší kvalitu. Nechceme jenom prodávat produkty - chceme posunovat výcvik dál. Proto stojíme za našimi obojky CHAMELEON® III B s diaľkovým ovládáním PT3000 a revolučním doplňkem FINGER KICK.

💡 Dosáhněte nových úrovní výcviku:

Společnost MARTIN SYSTEM® věří v inovace a efektivitu. Náš výcvikový obojek CHAMELEON® III B s diaľkovým ovládáním PT3000 a FINGER KICK otevírá dveře k lepší komunikaci se psem na nové úrovni. Nezmeškejte příležitost získat to nejlepší pro vás a vašeho čtyřnohého přítele. 🐾

🔗 Navštivte naši webovou stránku na adrese www.vycvikove-elektronicke-obojky.cz a dozvíte se více o výcvikovém obojku CHAMELEON® III B, diaľkovém ovládání PT3000 a doplňku FINGER KICK.

Dejte inovaci a moderní technologii šanci zlepšit váš výcvik. Vaše spokojenost a vztah se psem jsou naší prioritou.

#VýcvikSrdcem #MARTINSYSTEM® #CHAMELEONIIIB #PT3000 #FINGERKICK