Všechny platby u nás jsou zdarma. Doprava zdarma při nákupu nad 4 600,- Kč Doručení do 48 hodin (v pracovní dny) v celé ČR.

🌐 Objevte patentované technologie Martin System 🌐

 

🚀 Vítejte v budoucnosti výcviku psů. Obojky Martin System představují jedinečný a výjimečný přístup ve světě výcviku psů. Jsou navrženy s inovativními patentovanými technologiemi , které budují nadšení, motivaci a dobrovolnou poslušnost psů, namísto tradičních metod využívání elektronických obojků založených na trestání nebo strachu z elektrických impulsů. Objevte, jak tyto obojky mění přístup k výcviku psů po celém světě.

💡 V Martin System věří, že výcvik psů by měl být efektivní, humánní a bez stresu . Jejich snaha o inovaci vedla k vývoji patentovaných technologií, které jsou srdcem našich obojků. Tyto technologie umožňují trenérům a majitelům psů dosáhnout výjimečných výsledků v budování motivované poslušnosti a nadšeného plnění povelů.

🐕 Jemná stimulace: Jedinečná technologie SSC umožňuje jemnou, ale účinnou komunikaci se psem. Namísto silných nebo bolestivých stimulů se zaměřujeme na nízké úrovně stimulace, které jsou pro psa příjemné a motivující.

⚙️ Precizní kontrola: Systém umožňuje trenérům přesně individualizovat jednotlivé parametry podle potřeb a povahy svého psa a nastavit například i úroveň stimulace podle svých představ a nemusí být odkázáni jen na hodnoty nabízené výrobcem. Tato flexibilita zajišťuje, že každý pes dostane přesně to, co potřebuje pro optimální výcvik.

🔋 Dlouhá výdrž baterie a voděodolnost : Naše obojky jsou navrženy tak, aby vydržely náročné podmínky a dlouhodobé používání. Voděodolnost a dlouhá výdrž baterie znamenají, že obojky jsou spolehlivé v jakémkoli prostředí. Indukční nabíjení je v případě Chameleon III B samozřejmost.

🛡️ Bezpečnost a komfort: Bezpečnost a pohodlí vašeho psa jsou naší prioritou. Obojky jsou navrženy tak, aby byly pro psa pohodlné na nošení, s důrazem na minimalizaci jakékoli potenciální nepříjemnosti.

🔬 Patentované technologie Martin System jsou výsledkem rozsáhlého výzkumu a inovací v oblasti kynologie. Výsledkem je řada výcvikových produktů, které mění pravidla hry ve světě výcviku psů. Podívejte se na naši nabídku a objevte, jak mohou obojky Martin System změnit váš přístup k výcviku psů.

V následujících článcích Vám přiblížíme jednotlivé patentované technologie do detailů.