Všechny platby u nás jsou zdarma. Doprava zdarma při nákupu nad 4 600,- Kč Doručení do 48 hodin (v pracovní dny) v celé ČR.

🐾 NePoPo® - REVOLUČNÍ PŘÍSTUP K VÝCVIKU PSŮ 🐾

 

Vstupte do světa moderního výcviku psů s NePoPo®

 

NePoPo® – JAZYK MODERNÍHO VÝCVIKU PSŮ je průlomový tréninkový systém, který vyvinuli Michael a Bart Bellon – bez patosu můžeme říci – jedni z nejlepších kynologů světa.

Tento systém přináší novou dimenzi vzdělávání a výcviku pro psí duše. NePoPo® vytváří aktivní a silné psy, kteří své úkoly plní se srdcem a duší!

Jedním ze stavebních prvků NePoPo® je i využívání tréninkových pomůcek jako například NePoPo® Klack Klack Board, DOGTROPHY & PT3000 & Finger Kick, nebo skvělý výcvikový obojek CHAMELEON® III B&K9 & FINGER KICK, který není nástrojem pro vynucování pomůcka pro nadšené plnění povelů.

Článek který vyšel na FB stránce Národní zkušební řád Svazu sportovní kynologie Slovenska hovoří o tom, že pokud aplikujete principy NePoPo do výchovy a výcviku psa, zajímavé výsledky můžete dosáhnout is plemeny psů, které jsou obecně považovány za komplikované z pohledu výcviku. čeho všeho pak lze s NePoPo dosáhnout s klasickými pracovními plemeny :)

https://www.facebook.com/groups/3010116472555434/permalink/3611030959130646/

Chcete-li se dozvědět více o těchto moderních výcvikových pomůckách, podívejte se do našeho e-shopu https://www.vycvikove-elektronicke-obojky.cz/, kde naleznete široký výběr vybavení pro efektivní výcvik psa. 🛒🐕

A nezapomeňte si prohlédnout i anglickou a slovenskou jazykovou mutaci:

https://www.dog-trainer-collar.com/en/
https://www.dog-trainer-collar.com/

 

Vaše cesta k harmonickému a efektivnímu vztahu se psem začíná tady! 🐶❤️ #NePoPoTraining #VýcvikPsů #ModerníVýcvik #DogTrainerCollar

(📦 Dopravujeme do celé Evropské unie a již brzy i do 50 zemí světa včetně Velké Británie a USA)

 

Pro hlubší porozumění systému NePoPo® a jeho přínosům pro práci se psem, navštivte https://www.nepopotraining.com/  a jejich fb stránku Nepopo Training, ale obrovskou inspirací Vám mohou být i samotné fb stránky pana Bart Bellon a paní Michael Bellon

NePoPo® je jejich registrovaná ochranná známka, kterou je jejich know how chráněno po celém světě, je to však systém dostupný všem majitelům psů, kteří mají zájem o moderní výcvik psů a to díky systému certifikovaných NePoPo® trenérů působících po celém světě, kteří mohou oficiálně učit své klienty v systému NePoPo® a také díky systému dvouúrovňové teoretické a praktické výuky pod názvem NePoPo® New Silver School a NePoPo® New Gold School, která z vás udělá certifikovaného trenéra v tomto fenomenálním systému práce se psy.